aprilie 15, 2015
aprilie 15, 2015

drawing architect hand on the plans

Apartamente construite la cele mai înalte standarde de calitate

Acasă este locul unde toate grijile rămân la ușă. Noi ne-am asigurat de acest lucru, proiectând apartamente cu un concept arhitectural bazat pe simetrie, diversitate și sustenabilitate.

Acestea vin cu avantajul costurile reduse cu întreținerea, datorate eficienței energetice și finisaje de înaltă calitate, durabile, alese atent pentru a se integra perfect în armonia peisajelor verzi, de care se bucură complexul.

Apartamentele din ansamblul Crystal Residence sunt construite la cele mai înalte standare în vigoare, astfel încât dumneavoastră să aveți siguranța unei achiziții care vă satisface nevoile locative pentru mai multe generații.

Fiecare locuință beneficiază de garanție, care vă asigură de faptul că lucrarile de construcție sunt conforme și fără defecte, conform reglementărilor din Codul Civil și Legea 10/1995.

Locuințele sunt predate împreună cu Cartea Construcțiilor, astfel încât dumneavoastră veți ști exact cum s-au executat lucrările, cu ce materiale au fost puse în operă și, bineînțeles, toate avizele din cele patru faze ale construcției: proiectarea, executarea, recepția și informații despre exploatarea în timp.