Oportunitățile unui stil de viață urban și armonia unei comunități liniștite

 • Smart home – management electronic

  Tehnologia a intrat în viața noastră cu avantaje privind confortul, siguranța și conectarea la tot ce este important pentru noi.

  Achiziționând un apartament în ansamblul rezidențial Crystal te vei bucura de avantajele tehnologiei, prin aceea că locuința ta are management electronic, ceea ce îți permite să o monitorizezi de la distanță cu ajutorul unui dispozitiv mobil, al unei tablete, al unui laptop sau al unui touch panel.

  De acum nu trebuie să-ți mai faci griji dacă ai uitat să închizi gazul, iar iarna îți poți programa, spre exemplu, încălzirea locuinței cu două ore înainte să ajungi acasă. Eficient, practic și, în același timp, comod.

  Toate utilitățile pot fi controlate pentru a garanta o deplină siguranță familiei, iar în cazul unei urgențe apartamentul își atenționează singură proprietarul.

  Pentru a crea un mediu relaxant și călduros, acestea pot fi programate personalizat, după nevoile fiecăruia, rapid și ușor.

 • Apartamente direct de la dezvoltator

  Achiziționând apartamente direct de la dezvoltator veți plăti mai puțin, eliminând intermediarii. De asemenea, aveți siguranța modului în care s-a realizat construcția și vă veți bucura de un apartament nou, personalizat după bunul plac, care nu are nevoie de renovări sau îmbunătățiri.

  Sistemul de plată este flexibil, astfel încât aveți posibilitatea să alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine:

  – Cash integral sau cu avans

  – Credit Imobiliar

  – Credit Ipotecar

  – Programul Prima Casă

  Fiecare sistem de plată vine cu avantaje gândite în beneficiul dumneavoastră, pe care le vom discuta în funcție de apartamentul dorit.

 • Apartamente construite la cele mai înalte standarde de calitate

  Acasă este locul unde toate grijile rămân la ușă. Noi ne-am asigurat de acest lucru, proiectând apartamente cu un concept arhitectural bazat pe simetrie, diversitate și sustenabilitate.

  Acestea vin cu avantajul costurile reduse cu întreținerea, datorate eficienței energetice și finisaje de înaltă calitate, durabile, alese atent pentru a se integra perfect în armonia peisajelor verzi, de care se bucură complexul.

  Apartamentele din ansamblul Crystal Residence sunt construite la cele mai înalte standare în vigoare, astfel încât dumneavoastră să aveți siguranța unei achiziții care vă satisface nevoile locative pentru mai multe generații.

  Fiecare locuință beneficiază de garanție, care vă asigură de faptul că lucrarile de construcție sunt conforme și fără defecte, conform reglementărilor din Codul Civil și Legea 10/1995.

  Locuințele sunt predate împreună cu Cartea Construcțiilor, astfel încât dumneavoastră veți ști exact cum s-au executat lucrările, cu ce materiale au fost puse în operă și, bineînțeles, toate avizele din cele patru faze ale construcției: proiectarea, executarea, recepția și informații despre exploatarea în timp.

 • Localizare perfectă, ferită de aglomerație

  Cu toții ne dorim un echilibru atunci când vine vorba despre amplasarea locuinței noastre. Vrem să fim aproape de punctele de interes din oraș, să ajungem rapid la serviciu sau la o întălnire cu prietenii, însă fără a renunța la liniștea mult râvnită.

  Noi știm acest lucru și, din acest motiv, ansamblul de locuințe Crystal Residence este situat în imediata apropiere a Rondului Păcurari.

  Ferit de zgomotul aglomerației urbane, apartamentul dumneavoastră se transformă în oaza de liniște și relaxare, pe care ne-o dorim cu toții.

  Totodată, Crystal Residence este amplasat strategic pentru a oferi un mediu intim, civilizat și ușor de accesat, fiind la o distanță de doar 3 minute de marile magazine (hipermarketul Kaufland) și la doar o stație de supermarketul Carrefour Era.

  Deplasarea către centrul orașului poate fi realizată și prin intermediul mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație fiind la Rond Păcurari.

  Pensiunea Crystal, terenul de tenis, piscina și grădinița sunt, de asemenea, punctele de interes din imediata vecinătate a construcției.

Direct dezvoltator - Comision 0%

Pentru mai multe detalii
programați o vizită
Tel: 0730 006 592 / 0728 321 147