aprilie 15, 2015

Localizare perfectă, ferită de aglomerație

Cu toții ne dorim un echilibru atunci când vine vorba despre amplasarea locuinței noastre. Vrem să fim aproape de punctele de interes din oraș, să ajungem rapid la serviciu sau la o întălnire cu prietenii, însă fără a renunța la liniștea mult râvnită.

Noi știm acest lucru și, din acest motiv, ansamblul de locuințe Crystal Residence este situat în imediata apropiere a Rondului Păcurari.

Ferit de zgomotul aglomerației urbane, apartamentul dumneavoastră se transformă în oaza de liniște și relaxare, pe care ne-o dorim cu toții.

Totodată, Crystal Residence este amplasat strategic pentru a oferi un mediu intim, civilizat și ușor de accesat, fiind la o distanță de doar 3 minute de marile magazine (hipermarketul Kaufland) și la doar o stație de supermarketul Carrefour Era.

Deplasarea către centrul orașului poate fi realizată și prin intermediul mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație fiind la Rond Păcurari.

Pensiunea Crystal, terenul de tenis, piscina și grădinița sunt, de asemenea, punctele de interes din imediata vecinătate a construcției.